Acasă Social Sindicaliștii din Administrație vor să știe ce organizații au semnat protocoale cu...

Sindicaliștii din Administrație vor să știe ce organizații au semnat protocoale cu PSD

DISTRIBUIȚI

152551 – 26112019 – Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) a luat act de declaraţia Vioricăi Vasilica Dăncilă, preşedintele PSD, conform căreia mai multe organizaţii sindicale au semnat un protocol cu organizaţia politică pe care o conduce, în schimbul obţinerii de către reprezentanţii acestor organizaţii sindicale a unor funcţii într-o structură de conducere politică a acestui partid.

            ”Solicităm  pe această cale publicarea de îndată a documentului respectiv, ca un gest de minim respect pentru toţi angajaţii care au aderat la organizaţiile sindicale semnatare, în speranţa că vor fi reprezentaţi în mod onest de către liderii care, iată, au reuşit, din nou, să discrediteze sindicalismul din acestă ţară, urmărind doar obţinerea unor funcţii politice, folosindu-se de neajunsurile salariaţilor din diferite sectoare de activitate.

            Este inadmisibil ca un reprezentant al salariţilor să fie înregimentat politic, indiferent de partidul din care face parte! Ne-am întâlnit de multe ori, în cadrul discuţiilor şi negocierilor avute, de-a lungul anilor, la Guvernul României, cu reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale care se aflau de acceaşi parte a mesei cu politicul, indiferent de coloratura acestuia. Aceste situaţii trebuie să înceteze!

            Salariaţilor care fac parte din sindicatele/federaţiile/confederaţiile semnatare ale protocolului cu organizaţia politică, le sugerăm să se dezică de îndată de aceşti lideri care s-au folosit de neajunsurile lor pentru a obţine funcţii politice. Doar în acest mod vom reuşi să revitalizăm sindicalismul din România, afectat şi de situaţii de acest gen.

            În numele organizaţiilor sindicale care reprezintă cu onestitate interesele salariaţilor, din toate sectoarele de activitate, dezavuăm  modul în care unii reprezentanţi vă negociază situaţia pentru ambiţii personale. Este vremea să vă îndepărtaţi de ei!”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.