Acasă Cultura/Media "Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii

"Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii

A doua sesiune de lucru

DISTRIBUIȚI

152737 – 11122019 –   Biblioteca Metropolitană București anunță a doua sesiune de lucru din cadrul proiectului ”Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii, care va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, ora 10.30, la Primăria Sectorului 2. În cadrul celei de-a doua sesiuni vor participa nume de referință din diferite domenii, personalități care îi vor introduce pe participanți în tainele profesiei alese.

”Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii se desfășoară în perioada anului şcolar 2019 – 2020 și se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, elevi înscriși în instituțiile de învățământ din Sectorul 2.

În cadrul atelierelor, trainerii – specialiști în domeniile respective – vor susține o prezentare sintetică a unui număr de aproximativ 5-6 meserii, în scopul informării, consilierii și alegerii/orientării către o profesie. Atelierele se vor desfășura în Filialele Bibliotecii Metropolitane București din Sectorul 2. Atât elevii incluși în proiect, cât și unitățile de învățământ participante vor primi diplome de participare.

Următoarele sesiuni vor avea loc în februarie 2020, aprilie 2020, mai 2020, sesiuni în care vor participa alte personalități din domeniile de interes ce au fost menționate de elevi în chestionarele de interese și aptitudini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.