Acasă Anchete Interne Coarnă recomandă polițiștilor să iasă urgent la pensie!

Coarnă recomandă polițiștilor să iasă urgent la pensie!

DISTRIBUIȚI

152745 – 11122019 –   Șeful sindicatului poliștilor, Dumitru Coarnă, le-a recomandat celor din MAI, într-un mesaj intern, să își depună urgent dosarele de pensionare dacă îndeplinesc condițiile, pe fondul discuțiilor de la Guvern despre eliminarea pensiilor speciale, potrivit unui mesaj ajuns în posesia Știripesurse.ro. Surse oficiale spun că o parte din membrii sindicatului nu sunt de acord cu îndemnul lui Coarnă și că pensionarea cadrelor MAI pe bandă rulantă ar putea conduce la o problemă mare: riscă să se ajungă la un deficit major de personal cu experiență.

Discuție între Dumitru Coarnă și un sindicalist, pe grupul de WhatsApp al Sindicatului Polițiștilor:

Dumitru Coarnă: Recomandati tuturor celor care indeplinesc conditiile de vechime si varsta sa solicite deschiderea dreptului la pensie urgent

Anonim: O sa ramanem o mana de oameni. Nea Mitica, serios? Nu mai asteptam putin?

Dumitru Coarnă: Foarte serios!

Anonim: Mamaaaa, e naspa

Dumitru Coarnă: Eu nu-mi permit sa fac glume pe acest subiect

Anonim: Dar daca o vor fac prin legea bugetului de stat…e groasa!!! In conditiile astea..eu ma apuc sa anunt oamenii

Dumitru Coarnă a participat marți în Camera Deputaților la dezbaterile privind proiectul PNL de eliminare a pensiilor speciale. Coarnă, reprezentantul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a spus că poliţiştii au interdicţii şi incompatibilităţi şi trebuie să beneficieze de aceste pensii.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Coarna nici-o data na-ti fost asa de vehement ca acum, se pare ca nu va cunoasteti indeajuns atributiiunile sau reveniti la forma de cand erati activ, se vede ca ati avut functie birocratica ci nu operativa, ma rog asta conteaza mai putin, insa modul cum reactionati lasa de dorit. Ati participat la o prima intanlire cu liberali si ati luat foc, deja ati iesit pe retelele de socializare si indemnati politisti sa iasa urgent la pensie, este foarte grav ceia ce faceti, in primul rand politisti nu sunt niste jucari uitate pe birou si le introduceti in buzunar si plecati cu ele la joaca, iar in al doile rand aveti datoria suprema sa temperati anumite derapaje dintre politic si insitutia numita Politia Romana ci nu Politia Coarna. In primul rand ar trebui o discutie preeliminara cu Ministrul Afacerilor Interne, domunl Marcel Vela care se pare ca stapaneste acest fenomen destul de bine ci apoi luate masurile necesare in raport de ceia ce se poate rezolva in viitorul apropiat. Adica in 30 de ani nu sa facut nimic benefic acestei instituti ci nu numai vorbind la general, iar acum intr-o luna sa facem minuni, nu se poate domnule Coarna, toate trebuiesc facute cu discernamant si tact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.