Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov AJOFM Ilfov/Anunț important pentru studenți

AJOFM Ilfov/Anunț important pentru studenți

DISTRIBUIȚI

153028 – 14012020 –  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim două luni).

Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOM Ilfov, spune că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Ilfov se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, localitatea Bucuresti, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se desfășoară între 13 ianuarie și 14 februarie 2010, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.