Acasă Economie Hotelierii din Republica Moldova vor să învețe de la români tehnici de management

Hotelierii din Republica Moldova vor să învețe de la români tehnici de management

DISTRIBUIȚI
foto:profit.ro

 153161 – 27012020 – Hotelierii din Republica Moldova intenționează să dezvolte un parteneriat cu cei din România, de la care să învețe metodele de management folosite în cadrul diferitelor departamente: vânzări, rezervări, promovare, dar și lucrul cu personalul. În aceste zile, o delegație din Republica Moldova a vizitat mai multe unități de cazare din București.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R) a organizat al doilea infotur pentru Asociatia Hotelierilor din Republica Moldova, acestia fiind interesați să cunoască dotările camerelor și facilitățile acordate de hotelurile românești, dar și metodele de management folosite în cadrul diferitelor departamente: vanzări, rezervări, promovare, dar și lucrul cu personalul.

Astfel, Federația Patronatelor din Turismul Românesc, împreună cu SKAL International București, a organizat în perioada 24-27 ianuarie 2020 un infotur în București, pentru o delegație formată din 20 de reprezentanți ai hotelurilor din Republica Moldova.

”Pentru inceput, partenerii noștri din Republica Moldova doar au  vizitat hotelurile, urmând ca anul viitor să facă școlarizare practică. In Republica Moldova, nu sunt multe lanțuri hoteliere, motiv pentru care hotelierii din această țară, cei care vor să ajungă la nivel european, s-au gândit că cel mai bine ar fi să învețe de la noi, pentru că hotelurile românești sunt competitive pe piața europeană. Această acțiune este susținută financiar integral de membrii F.P.T.R printre care se numără și SKAL International București.  Am ales această perioadă în mod special, pentru a sărbători împreună cu colegii noștri moldoveni, Ziua Unirii Principatelor Române, a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al F.P.T.R.

”Scopul acestui infotur constă în continuarea promovării și dezvoltării parteneriatului turistic dintre Republica Moldova și România pe segmentul hotelier,  eficientizării dialogului profesionist dintre hotelieri, dar și familiarizării hotelierilor moldoveni cu cele mai bune practici și tehnici de management folosite în  administrarea business-ului hotelier din Romania” a declarat, la rândul său, Stanislav Rus, președintele Asociației Naționale a Hotelurilor și Restaurantelor din Republica Moldova.

În cadrul infotur-ului, hotelierii din Republica Moldova au vizitat 14 hoteluri de 4 și 5 stele, atât ale lanțurilor internaționale, cât și investiții românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.