Acasă Anchete Interne Răfuială în stil mafiot la Chiajna/Lider de partid agresat pentru un sfat

Răfuială în stil mafiot la Chiajna/Lider de partid agresat pentru un sfat

DISTRIBUIȚI

 153128 – 22012020 –   Președintele PNL Chiajna, consilierul județean Cornel Ofițeru, a fost urmărit, încercuit și agresat de bătăușii primarului din localitate, Mircea Minea în seara zilei de 21 ianuarie a.c., scrie Chiajna.info.

Motivul, potrivit sursei citate, ar fi că bătăușii au vrut să îi dea o lecție lui Cornel Ofițeru pentru că acesta l-a sfătuit pe consilierul local bătut în primărie, acum o lună, să depună plângere.

Alexandru Iordan, unul dintre liderii bătăușilor, a fost arestat, iar Alexandru Ion, zis Sucă, este cercetat în stare de libertate.

La 23 decembrie 2019, după ședința de Consiliu Local în care a fost ales un nou viceprimar, consilierul PNL, Claudiu Luca, ar fi fost fost bătut de câțiva membri ai clanului Iordan, după cum susține pe pagina de FB PNL Chiajna.

Primarul Mircea Minea ar fi asistat ”pasiv în momentul în care trei membri ai clanului Iordan au bătut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru funcția de viceprimar și care a avut curajul să conteste modul în care s-a desfășurat ședința. Acest eveniment s-a petrecut în incinta sediului Poliției Locale Chiajna, sub stricta supraveghere a trei polițiști locali, care au avut ca scop să nu lase pe nimeni să intervină în apărarea consilierului local”.

Faptele fac obiectul unei anchete penale, în paralel cu o contestație în anulare a validării celor doi consilieri și alegerea abuzivă a viceprimarului, care au fost atacate în instanță.

”Chiajna a ajuns o comună a terorii! Consilierii locali sunt bătuți și liderii partidelor de opoziție sunt agresați, iar Poliția Locală este depășită! Știm cu toții cine este adevăratul autor moral al acestor infracțiuni! Știm cine folosește clanurile de interlopi ca să câștige alegerile! Nu ne este frică și nu vom ceda! Mergem înainte și vom lupta pentru Chiajna, vom lupta să devină o comună normală și în care să ne simțim în siguranță!” este mesajul PNL Ilfov de pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.