Acasă Politic Seminar pentru tineri parlamentari la Washington D.C.

Seminar pentru tineri parlamentari la Washington D.C.

DISTRIBUIȚI
foto:desteptarea.ro

 153226 – 31012020 –   În perioada 3-4 februarie 2020, la Washington D.C., Statele Unite ale Americii (SUA), va avea loc Seminarul pentru tineri parlamentari cu tema „Viitorul leadership în materie de incluziune politică în regiunea OSCE”, în organizarea Comisiei pentru securitate și cooperare în Europa (Comisia Helsinki a SUA) și în cooperare cu Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE).

Organizatorii își propun cu acest prilej să faciliteze tinerilor lideri din regiunea OSCE și din afara acesteia accesul către discuții despre rolul tinerilor în cadrul eforturilor pentru securitate și pace în forumuri naționale și internaționale. Seminarul va furniza participanților oportunitatea de a trasa, împreună cu alți tineri parlamentari și lideri politici, o rețea transatlantică de acțiune politică care să se adreseze amplelor provocări de securitate în curs de dezvoltare.

Din partea Camerei Deputaților, va participa la această acțiune deputatul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu (USR), membru supleant al Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.