Acasă Uncategorized Campanie nationala de informare a pasagerilor despre transportul județean – 24 –...

Campanie nationala de informare a pasagerilor despre transportul județean – 24 – 29 februarie

DISTRIBUIȚI

 153340– 14022020 –  Federatia Operatorilor Romani de Transport – F.O.R.T., desfasoara in perioada 24 – 29 februarie 2020, prin intermediul tuturor filialelor si structurilor asociative membre, o campanie nationala de informare a pasagerilor, menita sa clarifice situatia in care se afla transportul rutier judetean de calatori.

Campania trateaza transportul elevilor scolarizati intr-o alta localitate de domiciliu, care este ”adevarata miza a campaniei de dezinformare continua lansata pe acest subiect de reprezentanti ai Guvernului Romaniei”, tarifele de transport, analiza comparativa cu statele vecine si modul in care acestea sunt construite avand la baza costurile operationale reale.

Federația acuză că anumite autoritati ale statului incurajeaza dumping-ul, sustinand că modul in care bunul mers al transportului rutier judetean de pasageri este influentat de lupta politica la nivel local si central.

Campania de informare se desfasoara in relatie directa cu pasagerii, acestia urmand sa primeasca materiale tiparite, cu antetul F.O.R.T., la eliberarea abonamentelor si/sau la imbarcarea in mijloacele de transport.

Problema este câți dintre pasageri vor fi informați, având în vedere că șoferii de pe mijlocacele de transport în comun județean nu eliberează, în general, bilete de călătorie. De asemenea, campania nu arată oamenilor starea mijloacelor de transport în comun, multe dintre acestea fiind învechite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.