Acasă Politic Forumul de Sănătate Publică 

Forumul de Sănătate Publică 

DISTRIBUIȚI

 153493 – 26022020 – Sub egida Comisiei pentru Sănătate Publică din Senatul României, marți, 25 februarie a.c. a avut loc la Senatul României, prima ediție a Forumului de Sănătate Publică, eveniment organizat de către Sănătatea Press Group în parteneriat instituțional cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

,,Este o provocare această agendă pe care ne-am propus-o și cred că este binevenită orice discuție într-o perioadă destul de dificilă. Aș dori să felicit organizatorii pentru ca au creat acest cadru, că putem discuta deschis, transparent, despre problemele arzătoare cu care ne confruntăm zi de zi“, a declarat președintele Comisiei pentru Sănătate Publică a Senatului, Laszlo Attila.

Forumul de Sănătate Publică a vizat crearea unei platforme de comunicare între stakeholderii din domeniul sănătății publice, societate civilă și mass-media, în vederea identificării unor potențiale soluții pentru consolidarea intervențiilor răspuns la provocările din domeniul sănătății publice.

În cadrul evenimentului s-au mai analizat și stabilit potențiale soluții pentru îmbunătățirea eficienței instrumentelor existente utilizate în sănătatea publică, s-au identificat noi demersuri posibile, care ar putea contribui la îmbunătățirea rezultatelor în ceea ce privește sănătatea publică, precum și trasarea unor direcții de acțiune comune, interdisciplinare în vederea asigurării funcționării eficiente a protejării sănătății, prevenției bolilor și promovării sănătății în România.

Forumul de Sănătate Publică a reunit reprezentanți ai autorităților și asociațiilor profesionale din domeniul sănătății, ai asociațiilor de pacienți, ai companiilor din domeniul medical și reprezentanți mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.