Acasă Politic Florin Roman: Refuz să accept acest act de trădare

Florin Roman: Refuz să accept acest act de trădare

DISTRIBUIȚI

 147652 – 15092017 –   Deputatul Florin Roman solicită majorității PSD-ALDE și “trădătorilor de neam și de țară, domnii Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu”, să introducă de urgență pe ordinea de zi a celorlalte patru comisii la care a fost transmis pentru aviz și raport, proiectul UDMR de modificare a Legii nr.215/2001 a administraţiei publice locale și să dea un vot împotrivă, în concordanță cu așteptările românilor.

“Vin cu această solicitare ca urmare a votului antiromânesc pe care parlamentarii majorității, în cârdășie cu cei ai UDMR, l-au dat la momentul dezbaterii acestui proiect de act normativ în ședința Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, din data de 5 septembrie 2017. Prin acordarea unor astfel de privilegii UDMR – reducerea ponderii de la 15% la 10% pentru localitățile în care să se folosească limba oficială maghiară, steaguri secuiești sau inscripții bilingve – avem de fapt de a face cu o federalizare a României!

Refuz să accept acest act de trădare, mai ales acum, înainte de a intra în anul Centenarului, când vom sărbători 100 de ani de la nașterea statului român modern.

Având în vedere că primul for legislativ sesizat pentru dezbaterea acestui proiect este Camera Deputaților, dacă până în data de 16 octombrie această propunere legislativă nu este respinsă la vot final în ședința de plen, atunci se consideră ca fiind… ADOPTATĂ TACIT!!!

Luni voi intra în greva foamei în Parlament, ca formă de protest extrem împotriva vânzării la bucată a țării și pentru a trage un semnal de alarmă în privința organizării defectuoase a manifestațiilor dedicate Centenarului!  Domnilor Dragnea și Tăriceanu opriți-vă cât nu este prea târziu! Vă rog să le solicitați colegilor din PSD și ALDE să introducă proiectul în comisii și la vot final și să dați un vot de respingere! Altfel, veți intra în istoria acestei țări ca trădători de neam și țară! Tic-tac România…o lună! PNL este partidul care respectă drepturile tuturor minorităților, iar România este un exemplu de bune practici la nivel european la capitolul respectării drepturilor minorităților! Nu putem fi însă de acord cu astfel de măsuri antinaționale!, a precizat deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.