Acasă Social Administratie Au fost numiti vicepresedintii ANCOM

Au fost numiti vicepresedintii ANCOM

DISTRIBUIȚI

 148128 – 13102017 – Eduard Lucian Lovin si Bogdan Cristian Iana au fost numiti vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), prin Hotararea Parlamentului nr. 79, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 805/11.10.2017.

Conform OUG 22/2009, durata mandatului vicepresedintilor in cadrul ANCOM este de 6 ani.

Din 1997 si pana in prezent, Bogdan Cristian Iana si-a desfasurat activitatea in sectorul comunicatiilor, lucrand pentru institutii publice cu atributii in gestionarea spectrului de frecvente radioelectrice precum Inspectoratul General al Comunicatiilor si ANCOM, unde a ocupat functia de director executiv la Directia Executiva Administrare Spectru Radio si Numerotatie.

Eduard Lucian Lovin este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si are o experienta de 18 de ani in sectorul comunicatiilor electronice din Romania. Anterior a lucrat in Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) ocupand functia de director, in cadrul Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei si in ANCOM, unde a fost director executiv al Directiei Executive Reglementare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.