Acasă Nord-Est Bacau Explozie într-un bloc din localitatea Moineşti

Explozie într-un bloc din localitatea Moineşti

DISTRIBUIȚI

148622 – 15112017  –În judeţul Bacau, localitatea Moinesti, a avut loc o  explozie la parterul unui bloc de locuit cu 4 etaje.  Potrivit primelor informaţii, deflagratia a fost urmata de incendiu, care ulterior a fost lichidat. La fata locului au loc verificari pentru stabilirea imprejurarilor producerii evenimentului, anunţă Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

In urma evenimentului, au rezultat trei  victime cu arsuri, două persoane în vârstă ce au fost transportate la spital, un bărbat cu 10% arsuri pe suprafaţa corpului şi o femeie cu 30%. De asemenea, cea de-a treia persoana, un tânăr, a refuzat transportul la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Bacău, cpt. Andrei Grecu, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost alertate două echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj medical SAJ. Totodată, un reprezentant al Inspectoratului de stat în Construcţii urmează sa se deplaseze la faţa locului pentru a cerceta în ce măsură structura de rezistenţă a imobilului a fost afectată şi dacă locatarii se pot întoarce acasă.

Potrivit sursei citate, şase persoane au fost evacuate de pe casa scării, iar alte trei au reuşit să iasă singure fără ajutor. În ceea ce priveşte cele două persoane cu arsuri pe suprafaţa corpului, acestea au fost preluate de SAJ şi transportate la  compartimentul de primiri urgenţe a Spitalului Moineşti, iar dacă medicii vor considera de cuviinţă, victimele vor fi transportate cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.