Acasă Social Fără proteste în Piața Victoriei în perioada de doliu național

Fără proteste în Piața Victoriei în perioada de doliu național

DISTRIBUIȚI

148924 – 06122017 – O mare parte dintre organizatiile care participa la protestele din Piata Victoriei anunta ca isi suspenda actiunile in perioada de doliu national. Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I

Am primit cu tristete vestea trecerii la cele vesnice a Regelui Mihai. Credem ca este un moment in care respectul comun pentru una dintre cele mai importante figuri istorice ale Romaniei trebuie sa devina o prioritate pentru toti actorii politici, civici si sociali. De aceea, facem apel la institutiile statului sa stopeze, macar in aceasta perioada, orice actiuni si initiative care ar putea genera tensiune. De asemenea, la randul nostru, anuntam suspendarea actiunilor de protest in strada, in perioada de doliu national”, anunta ”Coruptia ucide” pe Facebook.

Mesajul este semnat de Actiunea Civica Galati, Asociatia Aradul Civic, Asociatia Civica ProFest, Comunitatea Curatam Galatiul, Coruptia Ucide, Evolutie in Institutie, Geeks for Democracy, Grupul Civic #Insist, Initiativa Romania, Initiativa Timisoara, Oradea Civica, #REZISTENTA, Rezist Zurich, Rezist Munchen, Stafeta Steagului UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.