Acasă Anchete Interne Jandarmii la muzeu 

Jandarmii la muzeu 

DISTRIBUIȚI

 146361 – 18052018 – Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi siguranţa publică în zona a 16 instituţii culturale din Bucureşti deschise publicului în noaptea de 19/20 mai a.c. cu ocazia evenimentului ”Noaptea Muzeelor”. Peste 100 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee şi la alte instituţii culturale din Capitală şi vor patrula pe principalele trasee de deplasare ale vizitatorilor pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii publice.

Jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde există mari aglomerări de persoane, în staţiile R.A.T.B. şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către obiectivele deschise.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări: cei care participă la acest eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi aflate în apropiere; să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.