Acasă Uncategorized Bucuresti: 144.000 pachete de tigari confiscate de DRAOV Bucuresti

Bucuresti: 144.000 pachete de tigari confiscate de DRAOV Bucuresti

DISTRIBUIȚI

92838 – 11082010 – Echipajele mobile din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, împreună cu ofiţerii din cadrul I.J.P. Argeş, au reţinut în vederea confiscării 144.000 pachete de ţigări de contrabandă.

 

            În data de 29 iulie 2010, inspectorii din cadrul echipajelor mobile ale Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, împreună cu ofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, au efectuat un control inopinat asupra unui container sosit din China şi conţinând detergent pudră pentru o firmă din judeţul Argeş.

            Urmare a controlului efectuat la spaţiul de depozitare al destinatarului mărfii conţinute în container, s-au descoperit disimulate în cutii de carton de detergent, 2.880.000 ţigarete (144.000 pachete), mărcile Chesterfield şi L&M roşu, pachetele neavând aplicate banderole fiscale specifice produselor accizabile.

            Având în vederea faptul că mărfurile au fost sustrase controlului vamal şi pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă, cercetările sunt continuate de D.I.I.C.O.T. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.