Acasă Uncategorized Bucuresti: A fost redeschis Centrul de Zi „Sfantul Vasile” din Sectorul 4

Bucuresti: A fost redeschis Centrul de Zi „Sfantul Vasile” din Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

92863 – 11082010 – Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a inaugurat, miercuri, Centrul de Zi „Sfântul Vasile” după finalizarea lucrărilor de modernizare şi igienizare.

Situat pe Aleea Covasna nr. 8 A, acesta a fost închis pentru  45 de zile, timp în care în incintă s-au executat lucrări de igienizare şi modernizare. Pe lângă reabilitarea instalaţiei termice, gresia, faianţa şi obiectele sanitare ce utilează băile au fost schimbate, bucătăria a fost renovată şi reutilată, tâmplăria veche înlocuită cu tâmplărie PVC cu geam termopan, toate pentru îmbunătăţirea confortului termic şi desfăşurarea activităţilor în cele mai bune condiţii, conform standardelor europene în vigoare. De asemenea, pe lângă dormitoare moderne şi camere de zi frumos amenajate, cei 120 de copii care beneficiază zilnic de serviciile oferite în cadrul acestui centru se vor putea bucura şi de un loc de joacă, dotat cu cele mai noi aparate.

„Pe viitor, ne dorim ca şi alte centre de îngrijire să fie modernizate, în funcţie de bugetul de care vom dispune”, a declarat primarul Sectorului 4. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.