Acasă Uncategorized Bucuresti : Administratia Lacuri si Parcuri Bucuresti se lauda ca a crescut...

Bucuresti : Administratia Lacuri si Parcuri Bucuresti se lauda ca a crescut veniturile in conditiile mentinerii tarifelor de anul trecut

DISTRIBUIȚI

93173 – 23082010 – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti anunţă o creştere a veniturilor din agrement la debarcaderul central din Parcul Herăstrău, cu mai mult de 35% faţă de aceeaşi perioadă  a anului 2009, în condiţiile în care ALPAB a  acordat gratuităţi pentru vizitatori  cu ocazia sărbătorilor legale – de Florii, Paste, 1 mai, Ziua Copilului, Sfânta Maria.

De asemenea, de la începutul anului şi până acum au fost acordate gratuităţi şi pentru grupuri de copii sau persoane cu dizabilităţi pentru plimbările cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău.

Încasările din vânzările de bilete au însumat 480.980 lei până la 23 august 2010, comparativ cu 353.755 lei faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Am reuşit să creştem veniturile administraţiei în condiţiile în care avem aceleaşi tarife ca şi anul trecut, prin oferirea către bucureşteni de servicii de calitate şi sporirea măsurilor de control la debarcadrul central din Parcul Herăstrău”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Posibilităţile de petrecere a timpului liber pe Lacul Herăstrău sunt variate, astfel bucureştenii care doresc o plimbare cu vaporaşul vor plăti 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii şi pensionari.  De asemenea, sunt disponibile pentru plimbări  bărci cu rame şi hidrobiciclete, care pot fi închiriate pentru 5 lei/ h bărcile şi 10 lei/h hidrobicicletele. www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.