Acasă Uncategorized Bucuresti: Apare meseria de fotbalist profesionist?

Bucuresti: Apare meseria de fotbalist profesionist?

DISTRIBUIȚI

93018 – 18082010 – Consilierul de stat al prim-ministrului, Dan Lazăr, a avut ieri, la Palatul Victoria, o întrevedere cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul căreia au fost analizate unele probleme cu care se confruntă cluburile sportive, precum şi propunerile Guvernului şi FRF pentru soluţionarea acestora. Cele două părţi au convenit un mecanism de consultare periodică pentru elaborarea şi promovarea unei strategii pentru încurajarea sportului de masă şi pentru susţinerea sportului profesionist. 

 

 

O temă de discuţie abordată în cadrul întrevederii de la Palatul Victoria s-a referit la aplicarea OUG nr.58/2010 în ceea ce priveşte unele funcţii din activitatea fotbalistică. De asemenea, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au solicitat sprijinul Guvernului pentru modificarea Legii educaţiei fizice şi sportului astfel încât sportivii de performanţă să poată fi înregistraţi ca “sportivi profesionişti”.

La întâlnirea cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au mai participat, din partea Guvernului, responsabili din ministerele Muncii şi Finanţelor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.