Acasă Uncategorized Bucuresti: Au inceput lucrarile de inlocuire a pavelelor cu asfalt pe bd....

Bucuresti: Au inceput lucrarile de inlocuire a pavelelor cu asfalt pe bd. Constantin Prezan

DISTRIBUIȚI

92769 – 09082010 – Traficul rutier intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf este restrictionat, incepand de luni, pentru efectuarea lucrari de reabilitare a Bulevardului Constantin Prezan. Se vor inchide trei benzi de mers, dar circulatia auto se va putea desfasura in continuare pe doua benzi, dinspre Piata Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf si pe un singur sens, de la Arcul de Triumf spre Piata Charles de Gaulle.

Lucrarile prevad scoaterea pavelelor, excavatia si turnarea mai multor straturi din fundatie.

 La final, calea de rulare va fi acoperita cu asfalt. Constructorul estimeaza finalizarea lucrarilor la mijlocul lunii septembrie.

 

 

De asemenea, in paralel se va desfasura si reabilitarea Bulevardului Aviatorilor. Primul tronson, intre Parcul Bordei si Piata Charles de Gaulle, va fi redat integral circulatiei in doua saptamani, urmand ca sectorul de drum de la Piata Charles de Gaulle pana la Monumentul Aviatorilor sa fie reabilitat pana la 15 septembrie.

Administratia Strazilor precizeaza ca lucrarile se fac in urma acordul dat de Ministerul Culturii si Patrimoniul National, pentru a turna mixtura astfaltica pe calea de rulare Bdul Aviatorilor- P-ta Charles de Gaulle – Bdul Mircea Eliade – Bdul Constantin Prezan. Acordul se refera strict la calea de rulare cu trafic intens, mai putin zona din jurul Monumentului Aviatorilor, bretelele si trotuarele, cu mentiunea ca trebuie folosite numai borduri din granit. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.