Acasă Uncategorized Bucuresti: Baschet, tenis de picior, badminton, ping-pong si fusball pe Soseaua Kiseleff...

Bucuresti: Baschet, tenis de picior, badminton, ping-pong si fusball pe Soseaua Kiseleff de vineri nooaptea pana duminica la pranz

DISTRIBUIȚI

92925 – 13082010 – Primaria Municipiului Bucuresti ii invita pe bucuresteni sa faca sport in aer liber si in acest sfarsit de saptamana. Datorita semnalelor pozitive primite de la bucuresteni, Municipalitatea a decis sa prelungeasca proiectul Via Sport pentru inca doua saptamani. Astfel, pana pe 22 august, in weekend, pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si intersectia cu str. Ion Mincu, vor fi amenajate terenuri de baschet, de tenis de picior si de badminton, precum si mese de ping-pong si de fusball.

Prin acest proiect, demarat pe 16 iulie, Primaria Capitalei promoveaza sanatatea prin miscare, transformand o artera intens circulata intr-o zona pietonala, dedicata sportului in aer liber.

La sfarsitul proiectului toate echipamentele sportive – mesele de biliard, cele de ping-pong, panourile de baschet – vor fi donate unor scoli bucurestene.

Programul “Via Sport” face parte din Campania “Capitala Creste Verde”, care urmareste inverzirea si insanatosirea Bucurestiului printr-o serie de proiecte desfasurate in parteneriat cu principalele ONG-uri de profil.

Circulatia va fi inchisa pe Bulevardul Kiseleff (intre intersectia cu Str. Mincu si Piata Victoriei), in fiecare sfarsit de saptamana din perioada 16 iulie – 22 august, de vineri (orele 22.00) si pana duminica (orele 14.00). www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.