Acasă Uncategorized Bucuresti: Crin Antonescu da lamuriri referitoare la intalnirea dintre liderii partidelor de...

Bucuresti: Crin Antonescu da lamuriri referitoare la intalnirea dintre liderii partidelor de opozitie

DISTRIBUIȚI

92779 – 09082010 – Întâlnirea liderilor Opoziţiei are ca scop „schimbul de vederi asupra situaţiei politice, cu menţiunea că fiecare partid are dreptul la opţiunea sa privind paşii următori”, a declarat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu, adăugând că nu va fi vorba de negocieri, ci doar de un schimb de opinii. Liderul PNL Crin Antonescu a declarat la finalul şedinţei Biroului Politic Central că întâlnirea dintre liderii Opoziţiei a fost propusă de liderul PC Dan Voiculescu şi a explicat motivul convocării.

 

 

 

„Este vorba despre o întâlnire pe care a propus-o preşedintele PC, domnul Dan Voiculescu, şi e o întâlnire nu discutăm, negociem sau decidem nişte lucruri importante. Deci nu e vorba de nici un fel de mandat. Pur şi simplu este un schimb de vederi asupra situaţiei actuale şi de perspectivă, din unghiul de vedere al Opoziţiei”, a declarat Antonescu.

Liderii PSD, PNL şi PC vor avea luni după prânz o întâlnire la Parlament pentru a discuta despre priorităţile sesiunii extraordinare, dar şi despre coordonarea acţiunilor care le revin în calitate de partide de opoziţie, a anunţat liderul social-democrat Victor Ponta.

La întâlnirea vor participa, din partea PSD, Victor Ponta, Adrian Năstase şi Valeriu Zgonea. Din partea PNL, potrivit unor surse citate de NewsIn, în afară de Antonescu mai participă Relu Fenechiu şi Radu Stroe. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.