Acasă Uncategorized Bucuresti: Din nou mars pe biciclete pentru promovarea unei vieti active si...

Bucuresti: Din nou mars pe biciclete pentru promovarea unei vieti active si sanatoase

DISTRIBUIȚI

93124 – 20082010 – Primaria Municipiului Bucuresti ii invita si in acest week-end pe biciclistii bucuresteni in parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea dinspre Colegiul National “Gheorghe Sincai” pentru a participa la Bikewalk 2010.

In fiecare sambata, pana pe data de 4 septembrie, de la orele 18.00, Bucurestiul va fi invadat de biciclisti, care vor promova o viata activa si sanatoasa si care vor atrage atentia soferilor asupra drepturilor lor. 

Traseul pe care il vor parcurge biciclistii in cadrul acestui mars va incepe din parcul Tineretului si va cuprinde bulevardele: Dimitrie Cantemir, I.C. Bratianu, Nicolae Balcescu, Dacia, Calea Victoriei, Natiunilor Unite si se va termina la parcul Izvor. 

Bikewalk este sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti, prin platforma ecologica “Capitala Creste Verde” si de Brigada Rutiera Bucuresti care va desemna un echipaj ce va insoti coloana de biciclisti pe parcursul intregului traseu. 

Pentru cei care nu detin o bicicleta, asociatia Cicloteque pune la dispozitia organizatorilor 50 de biciclete care pot fi inchiriate gratuit de catre participantii la eveniment. www.promptmedia.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.