Acasă Uncategorized Bucuresti: Emil Constantinescu considera ca si politicienii fac mai multe pentru Romania...

Bucuresti: Emil Constantinescu considera ca si politicienii fac mai multe pentru Romania decat intelectualii

DISTRIBUIȚI

92841 – 11082010 – Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu atrage atenţia că intelectualii s-au retras nepermis în „turnul de fildeş”. În ultima perioadă, elitele apar în spaţiul public mai degrabă cu probleme legate de propriile interese decât de problemele generale ale României.

Emil Constantinescu trimite un mesaj extrem de dur intelectualilor, luând în acelaşi timp, surprinzător, apărarea clasei politice.

„În ultimii 20 de ani, politicienii din România, buni sau răi,

 din punctul meu de vedere, şi-au făcut treaba. Chiar şi cei mai răi pe care îi considerăm acum retrospectiv şi ei şi-au adus menirea de politicieni, în sensul că România este membră a Uniunii Europene, a NATO, are un sistem legislativ pus la punct, are legi, are o separare a puterilor în stat”, a declarat Emil Constantinescu, citat de Realitatea Tv.

 

 

„Cei care însă nu au mai făcut nimic în România de astăzi sunt intelectualii. Intelectualii sunt cei care au renunţat să mai facă apel la demnitate, sunt cei care au renunţat să devină nuclee de dezvoltare şi promovare. De aceea România, astăzi, este fie peste normalitate, fie sub normalitate”, a continuat fostul preşedinte al României. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.