Acasă Uncategorized Bucuresti: Emisiune filatelica dedicata Jocurilor Olimpice pentru Tineret – Singapore 2010

Bucuresti: Emisiune filatelica dedicata Jocurilor Olimpice pentru Tineret – Singapore 2010

DISTRIBUIȚI

92857 – 11082010 – Romfilatelia introduce în circulaţie o nouă emisiune de mărci poştale cu tematica Sport, dedicată desfăşurării primei ediţii a Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Singapore, în perioada 14-26 august 2010.

            Competiţia va avea ediţie de vară şi ediţie de iarnă alternând la fiecare doi ani, întocmai ca Jocurile Olimpice clasice, întrecerile sportive promovând aceleaşi valori durabile: perfecţiunea, prietenia şi respectul.

            România va participa la aceste Jocuri, având tineri concurenţi pentru discipline precum tenis de masă, atletism, gimnastică, înot, tir cu arcul, ciclism, scrimă, volei etc.

            Pentru realizarea acestei emisiuni de mărci poştale, Romfilatelia a beneficiat de întreg sprijinul Comitetului Olimpic Sportiv Român şi Comitetului Internaţional Olimpic.

          Începând cu data de 12 august 2010, emisiunea de mărci poştale “Jocurile Olimpice pentru Tineret – Singapore 2010”, poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.