Acasă Uncategorized Bucuresti: Fiscul a donat 20 de tone de carne si produse alimentare...

Bucuresti: Fiscul a donat 20 de tone de carne si produse alimentare cantinelor sociale din Bucuresti

DISTRIBUIȚI

93028 – 18082010 – În contextul efectului major al crizei economice care se face resimţit din plin şi la nivelul activităţii unităţilor de asistenţă socială şi a cantinelor de ajutor social, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a donat acestor entităţi produse confiscate, aflate în proprietatea privată a statului.

Produsele donate, alimente de bază precum carne de pui, mălai, zahăr, apă minerală, dulciuri etc., vor fi folosite pentru asigurarea hranei zilnice a celor  aproximativ 3.500 de persoane aflate în îngrijirea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti, respectiv Complexul de Servicii  Socio-Medicale şi cantinele Sf. Constantin, Bucur, Griviţa, Dacia şi Ferentari.

„În acest an, greu pentru toată lumea, am considerat necesar să arătăm că Fiscul este solidar cu problemele românilor şi, astfel, produsele confiscate pe care le gestionăm, în special produse alimentare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, să fie acordate cu titlu gratuit sinistraţilor, unităţilor de asistenţă socială şi cantinelor de ajutor social, urmând ca astfel de acţiuni să continue pe tot parcursul anului”, a declarat preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

In luna iulie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a mai donat către persoanele fizice grav afectate de inundaţiile din judeţele Suceava, Botoşani, Tulcea şi Bacău,  bunuri care au răspuns nevoilor urgente ale acestora, cum ar fi alimente, articole de uz casnic, îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, etc. Valoarea bunurilor donate persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor a fost de aproximativ 1,3 milioane lei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.