Acasă Uncategorized Bucuresti: Fonduri europene pentru modernizarea zonei Pantelimon – Ostrov din Sectorul 2

Bucuresti: Fonduri europene pentru modernizarea zonei Pantelimon – Ostrov din Sectorul 2

DISTRIBUIȚI

93076 – 19082010 – Repararea a 60 de străzi, amenajarea de noi locuri de parcare la sol şi supraetajate, înfiinţarea de piste pentru biciclişti, precum şi montarea unor elemente de mobilier urban pentru recreare vor fi realizate de Primaria Sectorului 2 în zona Pantelimon – Ostrov cu finanţare din fonduri europene.

    De asemenea, pornind de la realităţile din teren şi de nevoile bucureştenilor, Primăria Sectorului 2 are în plan amenajarea a două centre sociale moderne pentru persoanele aflate în risc social sau în vârstnici, precum şi pentru copii şi pentru integrarea rromilor, unul în Pantelimon şi altul în Ostrov, cel din urmând fiind prevăzut cu dispensar, farmacie şi bibliotecă şi montarea de echipamente de informare şi comunicare moderne necesare pentru înfiinţarea de infochioşcuri destinate informării cetăţenilor.

     Pentru obţinerea fondurilor europene necesare investiţiilor propuse să se realizeze prin Programul Operaţional Regional, primarul Neculai Onţanu a realizat „Planul integrat de dezvoltare durabilă a zonei Pantelimon – Ostrov” care a fost deja supus consultărilor publice cu bucureştenii din cele două cartiere. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.