Acasă Uncategorized Bucuresti: Guvernul scoate la vanzare aproape 2.000 de locuinte ANL

Bucuresti: Guvernul scoate la vanzare aproape 2.000 de locuinte ANL

DISTRIBUIȚI

92889 – 12082010 – Regimul juridic a 1.946 locuinte pentru tineri construite de ANL a fost schimbat de Guvern in sedinta de miercuri. Astfel blocurile pentru tineri din 15 judete au fost trecute din proprietatea publica a statului in proprietatea privata a statului pentru a fi vandute actualilor chiriasi.

Consiliile locale din raza administrativ teritoriala in care sunt amplasate locuintele stabilesc valorile de vanzare si efectueaza operatiunile de publicitate imobiliara, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

„Locuintele se afla in localitatile Moinesti (judet Bacau), Sinmartin si Stei (judet Bihor), Bistrita (judet Bistrita Nasaud), Ramnicu Sarat (judet Buzau), Calarasi (judet Calarasi), Pucioasa (judet Dambovita), Galati (judetul Galati), Targu Jiu (judet Gorj), Targu Frumos (judetul Iasi), Buftea (judet Ilfov), Orsova (judet Mehedinti), Bals (judet Olt), Tasnad (judetul Satu Mare), Siret si Suceava (judet Suceava) si Ramnicu Valcea (din judetul Valcea)”, se arata in comunicatul ministerului.

Stabilirea valorilor de vanzare ale locuintelor se realizeaza potrivit prevederilor art. 192 alin. (21) si (22) din Normele metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, cu modificarile si completarile ulterioare. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.