Acasă Uncategorized Bucuresti: Inca 16.000 de tigarete de contrabanda confiscate din Piata Obor

Bucuresti: Inca 16.000 de tigarete de contrabanda confiscate din Piata Obor

DISTRIBUIȚI

93153 – 23082010 – O nouă lovitură a fost dată de Primăria Sectorului 2 comercianţilor ilegali din Piaţa Obor prin confiscarea luni, 23 august a.c. a încă 16.000 de ţigarete de contrabandă, precum şi o serie de produse alimentare şi nealimentare oferite spre vânzare în condiţii improprii ce pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Pentru combaterea comerţului ilegal, echipele de control al administraţiei publice locale a Sectorului 2 au desfăşurat o razie fulger, simultan în mai multe locuri ale pieţei agroalimentare, acţiune care a vizat identificarea vânzătorilor ambulanţi şi confiscarea mărfurilor fără acte de provenienţă, precum şi a celor expuse necorespunzător. Cu această ocazie, pe lângă confiscarea produselor în vederea distrugerii s-a dispus şi sancţionarea contravenţională a 12 comercianţi ilegali cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei.

Pe lângă ridicarea ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii comunitari ai Primăriei Sectorului 2 au mai retras de la vânzare o serie de produse de carmangerie, precum şi telefoane, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi de uz gospodăresc.

În perioada următoare, acţiuni similare vor continua în diverse zone comerciale pentru descurajarea şi reducerea persoanelor care practică comerţul ilegal cu mărfuri de contrabandă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.