Acasă Uncategorized Bucuresti: Liberalii îi acuză pe pedelisti ca incearca ”feudarea” Capitalei

Bucuresti: Liberalii îi acuză pe pedelisti ca incearca ”feudarea” Capitalei

DISTRIBUIȚI

 – 93357 – 30082010  Președintele PNL Crin Antonescu a somat luni PDL-ul să renunțe la campania de ”feudare” a Capitalei. În opinia liberalilor, campanie ”Bucureștiul meu”, derulată de democrat liberalii bucureșteni, conduși de Elena Udrea, pregătește desființarea sectoarelor pentru ca decizia asupra banilor Capitalei să fie la Consiliul General. De asemenea, Antonescu a mai spus că se pregătesc campanii mediatice pentru discreditarea unor primari de sector, pentru că ”le stau în gât ca un os de pește”.

 

”Colegii mei bucureșteni au adoptat o rezoluție pe care eu, ca președinte PNL, mi-o asum și pe care o voi promova în conducerea centrală a partidului. Este un semnal de alarmă și un act prin care ne angajăm în acțiune pentru a împiedica feudarea Capitalei”, a spus Antonescu.

”Am creat o rezoluție prin care vom stopa preluarea Capitalei de către Băsescu și Udrea”, a mai spus liderul PNL.

”O clientelă politică pestriță, de la rechinii imobiliari bine cunoscuți, până la ceea ce numea cineva mafia personală a lui Adrian Năstase, toți sunt astăzi legați de campania pe care Udrea a numit-o Bucureștiul meu. Așa se explică poziționarea Elenei Udrea pe funcția de președinte interimar al PDL București și teatrul pe care îl joacă. Se folosește de toate mijloacele, inclusiv încălcarea spiritului legilor țării”, a continuat liberalul.

”PNL nu poate rămâne indiferent la această realitate și avem datoria să ne batem cu ei, ne vom bate și îi vom învinge”, a mai afirmat președintele PNL.

Liderul liberalilor a ținut să îi transmită un mesaj președintelui PDL București, Elena Udrea, dar și președintelui României, Traian Băsescu: ”Jos mâinile de pe București!  Bucureștiul nu este al Elenei Udrea, nici al soțului ei, nici al lui Băsescu. Somăm PDL să abandoneze proiectul”, a declarat Antonescu, care i-a cerut primarului general al capitalei, Sorin Oprescu, să nu adopte ”politica struțului” în privința acestei teme, pentru că victoria sa în alegerile locale o datorează și liberalilor.

Antonescu a mai spus că dacă nici un demers dintre cele care vor fi făcute nu va avea succes, vor provoca organizarea unui referendum pe această temă.  www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.