Acasă Uncategorized Bucuresti: Memorial Elvis Presley, in Parcul National

Bucuresti: Memorial Elvis Presley, in Parcul National

DISTRIBUIȚI

92839 – 11082010 – Locuitorii Sectorului 2 sunt invitaţi de primarul Neculai Onţanu să participe sâmbătă, 14 august a. c., de la orele 19.00, la un spectacol extraordinar, dedicat regelui muzicii rock, Elvis Presley. Evenimentul va fi găzduit de amfiteatrul Centrului Cultural „Mihai Emnescu” din Parcul Naţional.

La 33 de ani de la dispariţia Regelui Rock’n Roll-ului, Primăria Sectorului 2 organizează pentru toţi iubitorii marelui Elvis, un spectacol de excepţie intitulat “Memorial Elvis 2010“.susţinut de formaţia „The Teachers Orchestra”.

“Memorial Elvis Romania” este un brand exclusiv „The Teachers Orchestra” începând din anul 2005, când s-a organizat pentru prima data în România acest eveniment.

Organizatorii speră să aibă loc un eveniment absolut senzaţional, menit să readucă în memoria oamenilor pe cel ce a fost şi continuă să fie de neegalat, Elvis Presley.

Printre piesele care vor fi ascultate în cadrul concertului The Teachers Orchestra se numără: “Suspicious Minds”, “Are You Lonsome Tonight”, “All Shook Up”, “That’s All Right”, dar şi piese mai puţin cunoscute de publicul larg cum ar fi, “For The Good Times”, “I’ve Lost You”.

         Spectatorii se vor bucura de proiecţii, sunet de 35.000 watt, concert live şi multe alte surprize.

         Preţul unui bilet este de 25 lei şi se pot procura de pe site-urile bilete.ro sau vreaubilet.ro.Totodată, persoanele interesate pot achiziţiona bilete de la sediul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.