Acasă Uncategorized Bucuresti: Ploi torentiale si vijelii in nordul Moldovei, estul Transilvaniei si Carpatii...

Bucuresti: Ploi torentiale si vijelii in nordul Moldovei, estul Transilvaniei si Carpatii Orientali. In sud-est se mentine canicula

DISTRIBUIȚI

92991 – 17082010 – Meteorologii au emis, marţi dimineaţă, o atenţionare Cod Galben de ploi pentru 14 judeţe din estul Transilvaniei, jumătatea de nord a Moldovei şi pentru zona Carpaţilor Orientali. În sud-estul ţării, vremea se menţine caniculară. Atenţionarea a intrat în vigoare marţi, la orele 12.00, şi este valabilă până miercuri, 18 august, la orele 6.00. „Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descarcari electrice si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 30 … 40 l/mp si vor fi conditii de grindina.

In restul Moldovei, Muntenia si Dobrogea astfel de fenomene se vor semnala izolat”, se arată în atenţionarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie. „In sud-estul ţării se menţine vremea caniculară, cu valori maxime de temperatura ce vor atinge 35 … 36 de grade, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80”, mai precizează meteorologii.

www.promptmedia.ro

www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.