Acasă Uncategorized Bucuresti: Pompierii care au stins incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost...

Bucuresti: Pompierii care au stins incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost avansati in grad

DISTRIBUIȚI

93150 – 23082010 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a dispus avansarea în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti – Secţia Grozăveşti care au intervenit în primele momente la misiunea de stingere a incendiului izbucnit la Secţia de Neonatologie din incinta Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Prof.dr. Panait Sârbu” Bucureşti (Maternitatea Giulesti).

Pentru profesionalismul şi determinarea de care au dat dovadă în exercitarea misiunii, au fost avansaţi la gradul de căpitan, locotenentul Florin Tiberiu Chirea, la gradul de plutonier adjutant şef, plutonierul adjutant Cristian Manole Vîlcu, la gradul de plutonier adjutant, plutonierul major Petrişor Ştefan, la gradul de plutonier major, plutonierii Lucian Stamate, Marius-Ionuţ Simionescu, Cristian Constantin Nicolae şi Marian-Aurel Dumitru.

În urma intervenţiei tuturor echipajelor de pompieri, au fost salvate şi evacuate  60 de femei însărcinate şi 42 nou-născuţi, care au fost transportaţi, ulterior, la alte spitale din Capitală. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.