Acasă Uncategorized Bucuresti: Posta Romana a lansat servicul de transmitere a documentelor scanate

Bucuresti: Posta Romana a lansat servicul de transmitere a documentelor scanate

DISTRIBUIȚI

92817 – 10082010 – Compania Nationala (CN) Posta Romana isi completeaza portofoliul de produse oferite clientilor cu serviciul PostScan, prin care documentele prezentate de catre client la ghiseu pot fi scanate si transmise la adresa de e-mail indicata de acesta, informeaza compania.

Astfel, incepand de marti, 10 august, prin noul serviciu PostScan, pot fi preluate imagini de pe documentele originale sau copiile acestora, prezentate de catre client la oficiul postal, trecerea acestor imagini in format electronic si transmiterea lor la adresa de e-mail indicata de client.

Acest serviciu este disponibil in cele 550 de subunitati postale din reteaua VPN, dotate cu aparate multifunctionale.

Tariful fix aferent serviciului PostScan este de 2 lei pe pagina, din care 0,50 tariful de scanare si 1,5 lei costul de transmitere.

Documentele scanate pot fi prezentate atat alb-negru, cat si color si pot fi atat facturi, chitante si documente contabile, cat si documente personal/resurse umane (fise de pontaj, carti de munca, fise de instructaj), polite de asigurare, fise medicale, buletine de analize, registre si carti, chestionare, teste, rezultate examene, fise de instruire, reproducere harti, schite, planuri, desene, ziare, extrase de presa etc. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.