Acasă Uncategorized Bucuresti: Premierul Boc nu se teme de motiunea de cenzura anuntata de...

Bucuresti: Premierul Boc nu se teme de motiunea de cenzura anuntata de PSD

DISTRIBUIȚI

92767 – 09082010 – Moţiunea de cenzură pe care PSD vrea să o iniţieze în sesiunea parlamentară din toamnă nu îl sperie pe premierul Emil Boc. Şeful de la Palatul Victoria e încrezător că Executivul depăşi cu bine demersul Opoziţiei, la fel cum s-a întâmplat şi altădată.

Cât despre evaluarea guvernului, anuntată pentru septembrie,  premierul Boc recunoaşte că actualul cabinet va suporta costurile pentru măsurile nepopulare pe care le-a luat.
Executivul mai are doar 24 de zile la dispoziţie pentru a-şi dovedi eficienţa. Recent, preşedintele Traian Băsescu a anunţat, la postul public de televiziune,

 că pe 1 septembrie se impune o analiză a activităţii guvernului. Ceea ce înseamnă că ar putea fi nevoie de o reconfirmare a Executivului din partea Parlamentului, remarca Antena 3.

 

 

Unii miniştri nu cred însă în remaniere, cum este şi cazul lui Adrian Videanu, ministrul Economiei. El susţine că termenul de 1 septembrie e mai mult preluat de presă. Nu de aceeaşi părere este şi Elena Udrea. Deşi spune că remanierea va întârzia reformele, ministrul Turismului crede că preşedintele Băsescu poate cere oricând demisia unui ministru. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.