Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul general Oprescu da asigurari ca programul de reabilitare a scolilor...

Bucuresti: Primarul general Oprescu da asigurari ca programul de reabilitare a scolilor incepe sa functioneze

DISTRIBUIȚI

93333 – 27082010 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, susţine că programul de reabilitare a 102 unităţi şcolare din Bucureşti, finanţat printr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii, începe să funcţioneze la parametri normali.

21 de şcoli din Capitală sunt reabilitate şi gata să primească elevii în condiţii optime pentru anul şcolar care stă să înceapă. Acestea au acum autorizaţii de funcţionare de la Sanepid şi Pompieri. Unităţile necesitau lucrări urgente de consolidare, a precizat, vineri, Sorin Oprescu.

Reabilitarea unităţilor şcolare s-a făcut printr-un împrumut de peste 110 milioane de euro de la Banca Europeană de Investiţii, contractat în 2003.

Deşi ar fi trebuit să beneficieze de lucrările de reparaţie 102 şcoli din Bucureşti, până acum doar 29 au fost finalizate. Alte 15 vor fi gata până la sfârşitul acestui an, dă asigurări primarul general. Reabilitarea s-a făcut lent din cauza unor probleme contractuale cu unii executanţi, a explicat Oprescu. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.