Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul Piedone a cerut demisia directorului general al ADPP Sector 4

Bucuresti: Primarul Piedone a cerut demisia directorului general al ADPP Sector 4

DISTRIBUIȚI

93219 – 24082010 – În urma controlului-fulger efectuat pe 27 iulie a. c, nemulţumit de cele constatate în teren, primarul Cristian Popescu – Piedone a cerut Consiliului de Administraţie al ADPP Sector 4 demisia directorului general.

Întrunit în şedinţă, Consiliul de Administraţie a dat curs solicitării edilului şi a cerut demisia directorului general, urmând ca, după întoarcerea acestuia din concediul de odihnă pe anul în curs, să fie finalizate procedurile de lichidare şi încheiere a raporturilor de muncă cu respectiva societate.

„Am semnalat de ceva timp nemulţumirile legate de modul în care ADPP îşi desfăşoară activitatea, dar, am dorit să colaborez, oferindu-le şansa de a se îndrepta. Constat că nu au reuşit. Am mai spus-o şi o repet: nu voi tolera ca oameni din echipa pe care o conduc să manifeste dispreţ  faţă de cetăţean şi faţă de actul administrativ. Suntem în slujba cetăţeanului şi trebuie să ne desfăşurăm activitatea cu profesionalism şi promptitudine. Toţi cei care nu vor reuşi să respecte aceste principii nu pot şi nu vor face parte din echipa mea”, a declarat primarul Sectorului 4. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.