Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul Piedone tine legatura cu locuitorii Sectorului 4 prin intermediul a...

Bucuresti: Primarul Piedone tine legatura cu locuitorii Sectorului 4 prin intermediul a 250 de voluntari

DISTRIBUIȚI

93050 – 18082010 – De la începutul anului şi până în prezent, cei 250 de consilieri voluntari ai Edilului Cristian Popescu – Piedone au remis Primăriei, prin rapoartele periodice, peste 500 de petiţii şi sesizări din teritoriu, 95 %  dintre ele fiind deja soluţionate prin serviciile şi direcţiile de specialitate.

Aceştia îşi desfăşoară activitatea zilnic, fiind repartizaţi în 22 de zone ale Sectorului 4 şi coordonaţi de un consilier din cadrul Direcţiei Relaţii cu Comunitatea Locală. În acest fel, a fost şi este posibilă fluidizarea activităţii şi identificarea rapidă de soluţii la problemele semnalate de aceştia.

Astfel, cu responsabilitate şi spirit civic, consilierii voluntari l-au informat pe Primarul Cristian Popescu – Piedone referitor la zonele din Sector în care pot fi amenajate parcări de reşedinţă, prezentându-i fotografii din peste 6.000 de locaţii posibile. De asemenea, aceştia monitorizează parcurile, amenajările peisagistice din intersecţii şi ansamblurile publicitare amplasate pe raza Sectorului 4, pentru ca  orice încercare de vandalizare a mobilierului stradal, aparatelor de joacă pentru copii sau abatere de la normele de salubrizare prin crearea depozitelor necontrolate de deşeuri menajere şi materialelor provenite din construcţii să poată fi prompt sancţionată.

Consilierii au menţinut periodic legătura cu reprezentanţii pieţelor agro-alimentare, dar şi cu Poliţia Comunitară Sector 4, pentru a asigura practicarea unui comerţ civilizat în zonele adiacente acestora. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.