Acasă Uncategorized Bucuresti: Thomas Anders, solistul vocal al celebrei Modern Talking, pe 10 decembrie...

Bucuresti: Thomas Anders, solistul vocal al celebrei Modern Talking, pe 10 decembrie la Sala Palatului

DISTRIBUIȚI

92808 – 10082010 – Thomas Anders, solistul de exceptie al trupei de renume mondial Modern Talking, vine pentru a concerta in premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 10 decembrie a. c., orele 19.00.

Cu un background muzical fantastic şi cu o bogata experienţă in show business, Thomas Anders va reconstitui atmosfera fermecatoare a anilor ‘80 prin piese binecunoscute ale formatiei Modern Talking precum: “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul”, “Sexy sexy lover”, “You can win what you want”, “You are not alone” si multe altele. Show-ul 100% live al lui Thomas Anders va fi completat de o trupe de acompaniament care va crea o atmosfera unica, atat de apreciata la nivel international.

Thomas Anders este atat un interpret extraordinar, autor si compozitor, dar şi un adevarat profesionist in divertisment, capabil sa aduca adevărata atmosfera cosmopolită europeana in cadrul oricarui eveniment, cu un farmec fascinant asupra membrilor audienţei sale, pe care ii poarta de fiecare data intr-o calatorie muzicala prin timp. Nenumăratele sale melodii creaza o atmosferă de vis şi readuc amintirile unei perioade cu adevarat memorabile. Thomas Anders este un reprezentant adevărat şi original al celor mai bune clipe pe care cultura pop le are de oferit.

Modern Talking a fost cel mai de succes duo pop german si a definit cu adevarat istoria muzicala de dupa 1980. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vândut peste 75 milioane de copii ale înregistrărilor lor în numai trei ani, atingând un statut legendar, care a durat decenii intregi.

Thomas Anders a continuat să isi dezvolte carisma speciala pe masura dezvoltarii continue si de succes a carieraei solo. Aparitiile in concerte la nivel mondial l-au surprins performand pentru publicuri de până la 85 mii de spectatori, angajandu-se in turnee magnifice cu destinaţii îndepărtate, cum ar fi Cape Town, Hong Kong, Santiago de Chile şi Moscova. Creativitatea sa artistică, atat de apreciata, i-au adus o multitudine de premii, inclusiv „Golden Europa”, „Camera de Aur”, „World Music Award” şi „Bambi”. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.