Acasă Uncategorized Bucuresti: Traian Basescu a uitat sa-si doneze salariul, asa cum a promis

Bucuresti: Traian Basescu a uitat sa-si doneze salariul, asa cum a promis

DISTRIBUIȚI

 92850 – 11082010 – După ce a anunţat că-şi donează salariul până la sfârşitul anului pentru a preveni alunecarea României într-o situaţie asemănătoare Greciei, Traian Băsescu pare să fi uitat de promisiunea făcută. În contul de la Trezorerie a fost virat numai salariul pe luna mai – 6.702 lei, donat în iunie, în timp ce, în iulie, şeful statului nu se mai regăseşte pe lista donatorilor, remarcă Realitatea.net.

„Dacă domnul preşedinte a spus că-şi donează salariul până la sfârşitul anului, vă daţi seama că şi-l donează”,

 

 

 asigură reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

 

Marţi, Ministerul Finantelor a facut publica lista persoanelor care a facut donatii in contul deschis la Trezorerie, care au fost de acord cu dezvaluirea identitatii.Numele preşedintelui Traian Băsescu nu se mai regăseşte, însă, pe lista donatorilor la bugetul statului pe luna iulie.

În fruntea listei, care a însumat donaţii de 744.734 RON, apare Claudiu Constantin Stafie, secretar de stat în Ministerul Economiei, cu 22.064 RON. Şeful său, în schimb, Adriean Videanu, figurează cu o donaţie de 2.361 RON.

Pe locul doi s-a clasat Marian Turlea, directorul de Cabinet al ministrului Videanu, care a donat de 4,5 ori mai mult decat şeful său, respectiv 10.823 lei. Şi Radu Adrian, secretar general în cadrul aceluiaşi minister, a renuntat în luna iulie, în favoarea bugetului de stat, la 9.948 lei.

Ministerul Finanţelor Publice a deschis, la Trezoreria Naţională, contul 20.37.01.02 „Venituri ale bugetului de stat – Donaţii pentru diminuarea efectelor crizei economice”, prin care persoanele fizice pot dona bani la bugetul de stat. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.