Acasă Uncategorized Bucuresti: Transfagarasanul, inchis pentru cateva ore. Restrictii de circulatie pe cele doua...

Bucuresti: Transfagarasanul, inchis pentru cateva ore. Restrictii de circulatie pe cele doua autostrazi

DISTRIBUIȚI

 – 93414 – 31082010 – Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi la prânz, traficul rutier pe DN7C (Transfăgăraşan) a fost închis pentru câteva ore între kilometrii 131 şi 140, în judeţul Sibiu. O echipă de specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu disloca cu ajutorul materialelor pirotehnice câteva stânci care pun în pericol siguranţa rutieră.

De asemenea, câteva segmente ale unor drumuri naţionale rămân în continuare  afectate de alunecări de teren, iar traficul se desfăşoară restricţionat.

 Cele mai importante dintre acestea sunt DN15 (în zona Tulgheş, judeţul Harghita), DN10 (în judeţul Buzău, în zona Siriu), DN67 (între localităţile vâlcene Costeşti şi Negruleşti).

 

 

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa există restricţii între kilometrii 141 şi 142, din cauza lucrărilor de reparare a părţii carosabile. Sunt afectate banda de urgenţă şi prima bandă, iar traficul se desfăşoară pe banda a doua de circulaţie. Şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti au fost impuse restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări care se execută la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost închisă circulaţia pe sensul Piteşti – Bucureşti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.