Acasă Uncategorized Bucuresti: Trenurile de metrou vor circula dupa un grafic nou de la...

Bucuresti: Trenurile de metrou vor circula dupa un grafic nou de la 1 septembrie

DISTRIBUIȚI

93201 – 24082010 –  Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii anunţă că, odată cu reluarea activităţii şcolare şi universitare, pentru a îmbunătăţi condiţiile de transport cu metroul, începând cu data de 1 septembrie 2010, circulaţia trenurilor de metrou pe  Magistrala 2  Berceni – Pipera se va desfăşura după un nou grafic de circulaţie prin care intervalul de succesiune a trenurilor la orele de vârf  (6.45 – 9.00 şi 16.00 – 20.00) va fi de 3 minute.

Totodată, ministerul reaminteşte publicului călător intervalul de succesiune a trenurilor  la orele de vârf,  pe celelalte trei magistrale de metrou :

– Magistrala 1 – Republica – Dristor 2   – intervalul de succesiune a trenurilor de metrou este de  6 minute pe tronsoanele Republica – Nicolae Grigorescu şi Eroilor – Dristor 2, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu – Eroilor intervalul de succesiune este de 3 minute.

– Magistrala 3 – Anghel Saligny – Preciziei   –   intervalul de succesiune a trenurilor de metrou este de  6  minute pe tronsonul Preciziei – Nicolae Grigorescu şi Eroilor  – Preciziei, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu – Eroilor intervalul de succesiune este de 3 minute.

– Magistrala 4  –  Gara de Nord  – 1 Mai   –  intervalul de succesiune a trenurilor de metrou este de 7 minute. www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.