Acasă Uncategorized Bucuresti: Un colet suspect a provocat panica pe traseul presedintelui israelian Shimon...

Bucuresti: Un colet suspect a provocat panica pe traseul presedintelui israelian Shimon Peres

DISTRIBUIȚI

92918 – 13082010 – Un colet suspect a fost descoperit în cartierul bucureştean Băneasa pe traseul preşedintelui israelian Shimon Peres.

Pirotehniştii au intervenit în zona podului Băneasa, unul dintre traseele preşedintelui israelian Shimon Peres, aflat în vizită în România, după ce în zonă a fost descoperit un colet suspect.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, totul a pornit de la un joc pe calculator geocaching.com. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că această cutie face parte dintr-un joc internaţional promovat pe internet. Cei care vor să participe la joc trebuie să meargă şi să lase un obiect”, a declarat Cristian Ciocan. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a spus ca respectivul colet a fost descoperit de unul dintre ofiterii care patrulau în zonă.

Geocaching este un joc de aventuri pentru cei care deţin un GPS. Oameni din toată lumea ascund diverse cutii cu un conţinut simplu (de cele mai multe ori un text şi un pix) si publică doar coordonatele, latitudine şi longitudine, pentru ca ceilalţi jucători să le poată găsi. În Bucuresti sunt acum 178 de cutii.

”Locul a fost izolat. Nu a fost identificată nicio stare de pericol. Cutia va fi verificată şi se va urma procedura. Nu este decât o cutie cu diverse obiecte şi instrucţiuni.  Ştim site-ul respectiv, avem numărul de telefon”, a precizat Ciocan. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.