Acasă Uncategorized Bucuresti: „Vanatorul de fosile”, la Muzeul National de Geologie, pentru elevii care...

Bucuresti: „Vanatorul de fosile”, la Muzeul National de Geologie, pentru elevii care vor o vacanta palpitanta

DISTRIBUIȚI

92880 – 12082010 – Elevii care vor o vacanta palpitanta sunt invitati la Muzeul National de Geologie unde pot deveni, pentru doua saptamani, „vanatori de fosile”.

Programul educational „Vanatorul de fosile” se adreseaza scolarilor mici si mari, dornici sa patrunda in tainele geologiei si mai ales in cele ale paleontologiei. Copiii vor invata despre fosile – ce sunt, cum s-au format, unde le putem gasi, dar si ce facem cu ele. Lectiile au o structura complexa si interactiva, astfel incat, prin proiectii, discutii si experimente, sa fie demonstrate practic anumite aspecte teoretice, sa poata fi testate diverse fenomene, iar elevii sa isi fixeze o serie de cunostinte si notiuni.

„Vanatorul de fosile” incepe in data de 16 august, la ora 10.00, include patru sedinte si dureaza 2 saptamani. In cadrul programului este propusa si o excursie intr-un sit paleontologic.

Programarile se pot face la numarul de telefon 021.212.89.52 sau pe e-mail: office@geology.ro, pretul unui bilet fiind de 14 lei/copil/sedinta. Parintii sunt rugati sa confirme participarea la program. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.