Acasă Uncategorized Bucuresti: Veterana Sectorului 2 conduce, la 105 ani, „Lectia deschisa de gimnastica”...

Bucuresti: Veterana Sectorului 2 conduce, la 105 ani, „Lectia deschisa de gimnastica” la cluburile bunicutelor sportive

DISTRIBUIȚI

92784 – 09082010 – Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, va participa marţi, 10 august a. c., la orele 10.00, la „lecţia deschisă de gimnastică” condusă de veterana sectorului, în vârstă de 105 ani, care se va alătura grupului sportivilor amatori din Sectorul 2, din parcul Plumbuita, dornici să demonstreze generaţiilor mai tinere sau mai vârstnice, că vârsta biologică nu are nici o legătură cu cea spirituală.

Ineditul întâlnirii este dat de participarea venerabilei veterane a Sectorului 2, în vârstă de 105 ani, Elena Tarcevscki, care se va alătura lecţiei de gimnastică pentru a demonstra că mişcarea, o parte importantă a existenţei sale, a ţinut-o sănătoasă şi în putere chiar şi după ce a devenit centenară.

Intitulat „Sănătate prin mişcare”, proiectul desfăşurat de Primăria Sectorului 2 se adresează membrilor celor trei Cluburi înfiinţate de administraţia locală care doresc să socializeze într-un spaţiu special pus la dispoziţie pentru asemenea activităţi recreative. Persoanele implicate în proiect, sub îndrumarea coregrafei Adina Cezar, vor efectua mişcări de gimnastică specifice, menite să ajute circulaţia, poziţia coloanei vertebrale etc. Prin derularea acestui proiect, primarului Neculai Onţanu  urmăreşte atragerea cât mai multor persoane  în activităţi sportive, pornind de la ideea că sănătatea poate fi ajutată prin multă mişcare şi terapii alternative ce pot lupta împotriva sedentarismului, asteniei sau surmenajului la orice vârstă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.