Acasă Uncategorized China: China va inregistra la recensamant din noiembrie si strainii

China: China va inregistra la recensamant din noiembrie si strainii

DISTRIBUIȚI

93161 – 23082010 – În noiembrie, în China va începe cel de-al șaselea recensământ național din istoria sa. Potrivit China Daily, doar în Beijing, 100.000 de recenzori vor vizita fiecare casă pentru a înregistra locatarii.

Conform uzanțelor internaționale, vor fi luați în evidență și străinii care trăiesc de peste șase luni în China. Aceștia, ca și locuitorii din Hong Kong și Macao aflați în China, vor fi înregistrați în localitățile unde domiciliază temporar. Referendumul din 2010 este primul în care vor fi înregistrați rezidenții din Macao, HongKong și Taiwan.

Responsabilul biroului pentru recensamant din cadrul autorității pentru siguranța publică a capitalei a dat asigurări că datele personale ale cetățenilor vor fi confidențiale.

Pregătirile pentru referendumul din China se vor încheia la 15 septembrie, iar referendumul va începe la 1 noiembrie. Rezultatele trebuie să dea imaginea transfomării societății chineze în ultimii zece ani, din punct de vedere al repartizării teritoriale și situației locative. Aceasta va fi, în intenția autorităților, baza unui program național de dezvoltare economică și socială. La recensămaâtul din 2000 populatia Chineia fost 1,29 miliarde. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.