Acasă Uncategorized Drobeta Turnu Severin: Tata, mama si fiul, cercetati penal pentru dare de...

Drobeta Turnu Severin: Tata, mama si fiul, cercetati penal pentru dare de mita

DISTRIBUIȚI

93026 – 18082010 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.), au depistat, noaptea trecută, în flagrant trei persoane, respectiv tată, mamă şi fiu, care au oferit bani şi bunuri unui poliţist pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal fiului pentru conducere fără permis.

În timpul flagrantului, M. Marius Cosmin, de 19 ani, mama acestuia, G. Mariana şi tatăl, M. Viorel, i-au oferit agentului şef principal de poliţie I. G., din cadrul Postului de Poliţie Gogoşu, judeţul Mehedinţi suma de 150 euro, o sticlă de whisky şi un pachet de cafea.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa ofiţerilor D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, aseară, 17 august a.c., de către R.L., agent în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, care a sesizat faptul că în seara aceleiaşi zile, fiind in exercitarea atribuţiilor de serviciu impreună cu alţi colegi, l-au depistat in trafic, pe raza comunei Gogoşu, judeţul Mehedinţi, pe M. Marius Cosmin, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Lucrătorii poliţiei de frontieră l-au condus pe tânăr la sediul Postului de Poliţie Gogoşu, în vederea cercetărilor, unde părinţii celui în cauză au promis oferirea unei sume de bani, neprecizate iniţial, atât lucrătorilor poliţiei de  frontieră, cât şi lucrătorilor Postului de Poliţie Gogoşu. Aceştia doreau în schimb ca poliţiştii să nu-i intocmească tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism, pe drum public, fara a poseda permis de conducere, faptă prev. si ped. de art.86 alin 1 din OUG 195/ 2002.

Ca urmare a flagrantului, celor trei le-au fost întocmite dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.