Acasă Uncategorized Elveţia: Amenda de un milion de dolari pentru o viteza de 290...

Elveţia: Amenda de un milion de dolari pentru o viteza de 290 km/h

DISTRIBUIȚI

92819 – 10082010 – Proprietarul unui Mercedes SLS AMG a fost surprins de aparatul radar al poliţiei elveţiene cu 290 de km/h, într-o zonă în care viteza era limitată la 120 km/h. Şoferul a rămas fără maşină până la plata amenzii de un milion de dolari, notează Automarket.

Elveţia a devenit una dintre ţările europene cu cele mai drastice amenzi pentru şoferii indisciplinaţi. O dovedeşte un caz recent, înregistrat pe autostrada care leagă Berna de Laussane.

Un Mercedes SLS AMG a fost surprins de radarul poliţiei cu o viteză de 290 de km/h, cu mult peste limita zonei, de numai 120 km/h. Diferenţa de 170 de km/h a dus la emiterea unei amenzi greu de imaginat, pentru că, în Elveţia, valoarea avertismentului este direct proporţională cu veniturile celui învinuit.

În aceste condiţii, proprietarul supercarului german va avea de achitat o amendă care se ridică la un milion de dolari, aproape de trei ori valoarea maşinii. Poliţia a vrut să se asigure că proprietarul, în vârstă de 37 de ani, îşi va achita amenda, astfel că a confiscat exemplarul SLS AMG. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.