Acasă Uncategorized Falticeni: Examen de admitere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni

Falticeni: Examen de admitere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni

DISTRIBUIȚI

93027 – 18082010 – 1500 de tineri vor participa la examenul de admitere pentru ocuparea a 150 de locuri (dintre care cinci sunt pentru cetăţenii de etnie rromă), scoase la concurs în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Concursul de admitere se va desfăşura în  perioada 21 august- 3 septembrie a.c., în două etape: probele eliminatorii (vizita medicală şi probele fizice) şi proba de verificare a cunoştinţelor.

Pentru ocuparea locurilor scoase la concurs, vor candida fără discriminare 170 de fete şi 1310 băieţi, majoritatea provenind din judeţele Suceava (288 tineri), Botoşani (143 tineri) şi Vaslui (103 tineri). Dintre aceştia, 84% şi-au exprimat opţiunea pentru limba engleză la proba de verificare a cunoştinţelor. Punctajul obţinut va fi aflat în aceeaşi zi, întrucât după predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sala de concurs şi vor fi invitaţi în ordine la catedră pentru corectarea lucrării. Borderourile vor fi duse la secretariatul comisiei de către responsabilul de sală, însoţit de supraveghetori şi doi candidaţi. Rezultatele vor fi afişate marţi, 31 august a.c., ora 23.00. Pentru a fi declaraţi „ADMIS”, candidaţii trebuie să obţină un punctaj de minim 40 de puncte din 90 posibile şi să se califice în ordinea strict descrescătoare a punctajului obţinut. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.