Acasă Uncategorized Galati: Vinul, intre stiinta si arta

Galati: Vinul, intre stiinta si arta

DISTRIBUIȚI

92840 – 11082010 – In aceasta toamna pasionatii de vin se vor bucura de unica expozitie din Galati, dedicata vinurilor. In perioada 22 – 24 octombrie, Universitatea „Dunarea de Jos” va fi gazda Happy Wine.

Happy Wine, unicul festival international al vinurilor din zona Moldovei este locul in care stiinta, afacerile si buna dispozitie se intalnesc. Festivalul se adreseaza deopotriva persoanelor juridice care activeaza in domeniu viticol, cat si persoanelor fizice care vor si stiu cum sa se bucure de un vin de calitate.

Desfasurat in parteneriat cu Universitatea Dunarea de Jos Galati, Festivalul International al Vinurilor “Happy Wine” se doreste a deveni un eveniment de referinta in domeniu, reunind producatori, importatori de vinuri din Romania si strainatate, distribuitori si comercianti de vinuri, specialisti de talie nationala si internationala, producatori si distribuitori de accesorii, ambalaje, echipamente si tehnologii pentru vin, producatori de material saditor de vita de vie, produse pentru protectia culturilor, îngrasaminte, institutii de invatamant formal si nonformal in domeniul alimentar, literatura de specialitate.

Happy Wine va cuprinde o sesiune stiintifica dedicata vinurilor, in parteneriat cu Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Galati, lansari si degustari de vinuri, un curs de initiere in arta vinurilor, show-uri gastronomice, o prezentare de produse si servicii dedicate persoanelor juridice si persoanelor fizice. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.