Acasă Uncategorized Lugoj: Premierul Boc, mandru de performantele Guvernului, face reclama pentru Dacia Daster

Lugoj: Premierul Boc, mandru de performantele Guvernului, face reclama pentru Dacia Daster

DISTRIBUIȚI

93135 – 22082010 – Premierul Emil Boc, împreună cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, au inaugurat, sâmbătă, centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din judeţul Timiş, testând calitatea lucrărilor cu o Dacia Duster pe bordul căreia au pus un pahar cu apă. Ministrul Radu Berceanu a aşezat pe bord un pahar cu apă, iar cei doi, însoţiţi de presă şi SPP, au pornit să testeze calitatea lucrărilor. La final, premierul Emil Boc s-a declarat mulţumit de calitatea drumului. “Sunt mulţumit. Nu s-a vărsat nicio picătură din pahar”. Despre Dacia Duster, premierul a spus că este o maşină silenţionasă, pe care o recomandă tuturor românilor să o cumpere.

Lucrările la centură de 9,6 kilometri au început în martie 2008 şi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, au fost finalizate la termen. Costul centurii ocolitoare a Lugojului este de 27,7 milioane de euro, banii fiind asiguraţi de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

În februarie 2007, Radu Berceanu anunţa strategia Ministerului Transporturilor privind constructia de autostrăzi în perioada 2007 – 2013. Conform acesteia în 2010, 528 de kilometri de autostrăzi ar fi trebuit să fie gata. Printre ele, Bucureşti – Constanţa, Bucureşti – Giurgiu, Timişoara – Nădlac. De asemena, de la Cluj Napoca ar fi trebuit să se poată circula pe autostradă până în Ungaria. Dar acestea au fost planuri. Anul acesta, singurele porţiuni de autostradă pe care se circulă sunt tot cele de la Bucureşti la Piteşti şi Bucureşti – Cernavodă la care s-a adăugat recent Turda – Gilău, 42 de kilometri de autostradă izolaţi în centrul ţării. Până la finalul anului vor mai fi gata 12 kilometri în aceeaşi zonă, între Turda şi Câmpia Turzii. Dacă avem noroc, în 2011 ar putea fi gata şi tronsonul Cernavodă – Constanţa. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.